Több ezer négyzetméter takarítására kapott új megbízást ROBIN, a B+N takarító robotja

A Liget Projekt részeként megépült Magyar Zene Házában és a Néprajzi Múzeumban is a B+N Referencia Zrt. végzi a takarítási szolgáltatásokat. Ebben a reprezentatív, 21. századi épületben is csatasorba állíthatta a 21. század takarítását megújító, saját fejlesztésű autonóm takarító robotját a B+N.

A 2022 januárjában megnyitott Zene Háza gyönyörű, pillangóhatású épületét a Sou Fujimoto Architects tervezte, melynek alapítója, Sou Fujimoto a kortárs japán építésznemzedék egyik legkiemelkedőbb egyénisége.

Ahogy azt az épület formája is mutatja, a Zene Háza missziójának tekinti határok nélkül a magyar és külföldi népzene, tradicionális, populáris és klasszikus zene értékeinek ápolását, bemutatását.

NAPONTA 1 500 NÉGYZETMÉTER FELÜLETET TISZTÍT ROBIN A ZENE HÁZÁBAN

Társaságunk büszke rá, hogy ebben a reprezentatív, 21. századi épületben is csatasorba állíthatta a 21. század takarítását megújító, saját fejlesztésű autonóm takarító robotját. A ROBIN névre keresztelt takarító robot 1.500 négyzetméternyi felületet tisztít meg nap mint nap, csillogóvá varázsolva az előteret, az aulát és az időszakos kiállítóteret.

5 100 NÉGYZETMÉTERT TAKARÍT A B+N TAKARÍTÓ ROBOTJA A NÉPRAJZI MÚZEUMBAN

A 2019-ben átadott új Néprajzi Múzeum egyike Európa legfontosabb szakmúzeumainak. A dupla sísáncot formázó, modern épületben 200 000 néprajzi tárgy mellett egyedülálló fényképfelvételeket, kéziratokat, fotókat, népzenei- és filmfelvételeket őriznek és mutatnak be a nagyközönségnek. Az épületben két ROBIN is szorgoskodik, összesen 5.100 négyzetméter területet lefedve.

Terveink szerint a közeljövőben újabb robotok csatlakoznak társaikhoz, működésük közben meghökkentve a látogatóközönséget, akik már eddig is sok vidám szelfit készítettek velük.

Címkék:

Megosztás:

Friss Cikkek

portfolio.hu: Jelentősen csökkentheti a fertőzések számát egy magyar cég innovációja

A B+N kutatás-fejlesztési csapata az InterClean szakkiállításon járt

A B+N KAPTA A LEGINNOVATÍVABB SZOLGÁLTATÓ DÍJÁT A BUDAPEST AIRPORT DÍJÁTADÓ GÁLÁN